1 липня, на 5-му позачерговому засіданні Міжурядового комітету з охорони нематеріальної культурної спадщини було внесено елемент "Культура приготування українського борщу" до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, який потребує негайної охорони.

Ця знаменна подія, яка підірвала задній прохід у багатьох росіян. Так, глава МЗС росії Марія Захарова розкритикувала таке рішення.

А ось українцям це лише на руку. Встиг порадіти й співаючий ректор України Михайло Поплавський.

Михайло Поплавський. Фото: Ліга.net
Михайло Поплавський. Фото: Ліга.net
Михайло Поплавський. Фото: Ліга.net

"Український борщ визнано об'єктом культурної спадщини ЮНЕСКО. Ще одна перемога України! Підтримуйте УКРАЇНСЬКЕ! Купуйте УКРАЇНСЬКЕ! Їжте УКРАЇНСЬКЕ! Слава Україні! Героям слава!",- написав ректор КНУКіМ.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Підперчив" Поплавський цю новину гарячим відео з молоденькими українками. Це був кліп на пісню самого Михайла "Борщ".

У коментарях українці оцінили радість співаючого ректора:

"Супер, молодці", "Найкращий борщ у моєї матусі", "З любов'ю подаю до столу", "Настрій на весь день", "Пишаюся тим, що я українка", "З молодого бурячку", "Обов'язково навчуся готувати борщ "...

Нагадємо, що Михайло Поплавський дістав блакитний піджачок і захотів бути ближчим до україночок.

Раніше ми повідомляли, що Михайло Поплавський з трепетом чекає на своїх юних студенток: "Скромність - шлях до бідності"