З самого початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 року, яку розгорнула росія на чолі з Володимиром путіним, співаючий ректор КНУКіМ Михайло Поплавський був небагатослівним.

Багатослівними були скандали з тим, як студентів з його університету виганяли з гуртожитків, але зараз не про це. Зовсім нещодавно в Міністерстві освіти заявили про те, що школярі з 1 вересня будуть виходити на навчання офлайн (в тих містах, де це можливо) і в Міністерстві максимально підготуються, щоб не наражати дітей і викладачів на небезпеку. Ця ж історія стосується і ВНЗ.

На радощах Михайло Поплавський записав відео з піаром свого факультету ТікТок, де гордо заявив про те, що скромність - це шлях до бідності і невідомості.

Михайло Поплавський. Фото: Ліга.net
Михайло Поплавський. Фото: Ліга.net
Михайло Поплавський. Фото: Ліга.net

Зараз же 72-річний співаючий ректор КНУКіМ вийшов у люди з новим закликом: потрібно об'єднуватися.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Наш патріотизм і віра в перемогу – запорука цілісності нашої гордої і незалежної – України! Міцні українські хлопці на передовій бережуть спокій наших дітей. Ми повинні бути сильними і міцними! Ми пишаємося нашою країною! Країною, яка об'єднала весь світ заради перемоги. Ми мужні! Ми незламні! Ми незалежні! І кожен з нас гордо повинен сказати – я пишаюся, що я українець!",- переконаний Поплавський.

Нагадаємо, що Михайло Поплавський з трепетом чекає на своїх юних студенток: "Скромність - шлях до бідності".

Раніше ми повідомляли, що Михайло Поплавський змусив українців правильно мріяти, щоб перемога прийшла швидше: "Будьте мудрими"