Співаючий ректор Михайло Поплавський відомий своїм особливо трепетним ставленням до студенток власного вузу КНУКіМ.

Про це вже складають жарти багато років і сама Леся Нікітюк на одному зі своїх виступів у передачі "Розсміши коміка" зачепила цю тему. Але на долю ректора випало чимало клопоту останнім часом: то пандемія коронавірусу закрила його улюблених студентів на дистанційці, то володимир путін вирішив усіх "врятувати" від щасливого життя і Михайло Поплавський знову залишився з дорогоцінних юних українок.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

З 1 вересня 2022 року в МОН пообіцяли, що школярі відвідуватимуть школу офлайн і для цього створять всі умови. Природно це стосується і студентів. Саме тому ректор, очевидно, вирішив почати знову піарити факультет ТікТоку, який нещодавно відкрив своїм двері в КНУКіМ.

Поплавський переконаний, що цей факультет - місце для креативних ідей і технологій.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Навчання на ТікТок факультеті відрізняється креативністю подачі тем викладачами і обов'язковим творчим фіт-беком від студентів. Перспективи для українських ТікТокерів завоювати інформаційний простір світу. Шанс реалізувати себе по максимуму... Пам'ятайте: скромність - це найкоротший шлях до невідомості і бідності. Будьте сміливими, оригінальними і наполегливими!",- закликає Михайло Поплавський.

Нагадаємо, що Михайло Поплавський змусив українців правильно мріяти, щоб перемога прийшла швидше.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль відмовила Михайлу Поплавському, але ректор не опускає рук.