Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Зараз артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на благодійних концертах і об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу.

На офіційній фан-сторінці Тіни Кароль розмістили її фотографію, зроблену судячи з усього в Португалії, під час її благодійного туру на підтримку України. На знімку поруч зі співачкою в обнімку стоїть молода зірка, виконавець хіта "Гуси" Антон Вельбой, більш відомий публіці як Wellboy.

Скріншот з Instagram, фан-сторінка Тіни Кароль
Скріншот з Instagram, фан-сторінка Тіни Кароль

У підписі до публікації фанати процитували слова Тіни Кароль, яка розхвалила артиста і заявила, що дуже ним пишається.

Також знаменитість нагадала, що хлопець став учасником її проекту "Молода кров", який реалізувався рік тому і здобув неймовірний успіх.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"@a.wellboy рада нашiй зустрічі знову та страшенно радiю твоїм успіхам! Вірю в тебе, як і палко вірила рік тому, коли почула першу твою демку та коли ти став частиною мого амбiтного проєкту «Молода кров», який на власнi кошти створений в пiдтримку та для розвитку музичної молодi Украïни!", - написала співачка.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль зізналася в "рохканні", до того ж втрачаючи купальники в морі: "Уявляєш, так..."

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль в прозорій сукні без білизни засвітила соковиті "диньки" у всій красі: "Це неперевершена краса"

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль, MELOVIN, Сергій Бабкін: багато українських зірок об'єдналися, щоб створити сильний переможний хіт