Відома російська балерина і акторка Анастасія Волочкова, яка прославилася через гучні скандали і свого всюдисущого шпагату, любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,3 мільйона людей.

Анастасія Волочкова похвалилася шанувальникам новим придбанням, про яке давно мріяла. Балерина записала відео, тримаючи в руках новенький 13-й iPhone, і навіть встигла зробити декілька нових селфі.

"У мене обновка. 🌺 Я вмію насолоджуватися будь-якими деталями 🙏 І сюрпризами 😉", - написала артистка.

Скріншот з Instagram, Настя Волочкова
Скріншот з Instagram, Настя Волочкова

Мабуть, подарунок їй зробила людина, що стояла за кадром. Вона не назвала її імені, але подякувала на камеру.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Волочкова на відео прийняла досить дивну позу - вона сиділа перед столом на колінах, а потім витягла довгу ногу, згинаючи пальці, ніби в цей момент стояла на пуантах. Причому вбрання балерини теж було не скромним, крізь чорне мереживо можна було розгледіти нижню білизну.

Підписники побачили вульгарність в образі і вчинках Волочкової, але це не вперше. Деяким людям категорично не подобається, що вона при будь-якій зручній мождливості розставляє ноги, сідає на шпагат і демонструє своє тіло.

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/
Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/
Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Раніше ми писали, Анастасія Волочкова спробувала помірятися красою з донькою, але вийшло так собі: "Сором жалюгідний"

Як повідомляв Знaй.ua, Анастасія Волочкова відволіклася від залицяльників і зустрілася з донькою, яку давно збагрила колишньому: "Втекла від питущох матусі"

Також портал Знай.ua писав, що Анастасія Волочкова розповіла, які цікаві зйомки велися в її помпезній спальні: "Ранок у борделі"