Популярна блогерка з українського села Даша Євтух підкорила аудиторію своєю безпосередністю і простотою. Дівчина є дуже активною користувачкою соцмереж Instagram і TikTok, регулярно записує свої знамениті "розпаковки" і радує фанатів розважальним контентом. .

Даша Євтух у новому пості поскаржилася, що Instagram заблокував її акаунт на три дні через правду про війну в рідній країні. Дівчина усвідомлювала, що їй загрожує блокування, оскільки вона дійсно викладала багато контенту про злочини окупантів.

Скріншот з Instagram, Даша Євтух
Скріншот з Instagram, Даша Євтух

"І звичайно ж в мене було дуже багато порушень, я знала, що моя сторінка під загрозою. Тому останнім часом майже не виставляла нічого такого, що могло б спровокувати наступне видалення сторіс", - написала Даша Євтух.

Блогерка на деякий час "замовкла", але не змогла не відреагувати на трагедію в рідному Кременчуці, де ворог безжально скинув снаряд на торговий центр, в якому перебували тисячі мирних людей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Шанувальники заявили, що раді поверненню Даші і попросили її відтепер бути обережною.

Коментарі - instagram.com/dashaevtukh1_3/
Коментарі - instagram.com/dashaevtukh1_3/

Раніше ми писали, що блогерка Даша Євтух потягнулася до "інтимного" місця корівки, щоб дати цінний урок українцям: "Ось зміст"

Як повідомляв Знай.ua, Джамала зізналася у немічності - цю втрату пережити неможливо: "За що? Чому?"

Також на порталі Знай.ua писали, що Анастасія Волочкова втиснулася в купальник не за розміром і довела шанувальників до істерики: "Годувальниця вивалюється"