Російська блогерка та телеведуча Настя Івлєєва набула популярності завдяки українському тревел-шоу "Орел і Решка".

Дівчина вела шоу разом з українцем Антоном Птушкіним і завдяки цьому гребла гроші лопатою. Але з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого Ілєєва забула, хто допоміг їй вилізти з її села Розмєтєлово у Ленінградській області, та спокійно підтримала вбивства українців.

Наразі блогерка вперто вдає, що в Україні ніщо не відбувається і продовжує "пиляти контент" у соцмережах, а також заробляє гроші на продажі чіпсів і марафонів схуднення.

Настя Івлєєва, фото Знай.uа
Настя Івлєєва, фото Знай.uа

Нещодавно ведуча вирушила до Амстердаму, чим поспішила похвалитися перед шанувальниками.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

І миттєво отримала відповідачку:

"А чого не по росії?? Начебто рекомендували з Джараховим? Або ростуризм більше не платить за двіжуху?" "Вона пішла в пошуки Макдональдза і Старбакса, яка там росія", "За староросійською традицією - усі патріоти зливають кеш на заході, що загниває".

Публікація Насті Івлєєвої
Публікація Насті Івлєєвої

Потім дівчина виклала кадри з фотосесії вже в Москві, де вона випинає п'яту точку в кадр, або ж сидить, як гопнік, навпочіпки в помаранчевому спортивному костюмі.

Публікація Насті Івлєєвої
Публікація Насті Івлєєвої

Тут Івлєєва нарвалася на компліменти та на коментарі "Слава Україні".

Публікація Насті Івлєєвої
Публікація Насті Івлєєвої

Нагадаємо, що Настя Івлєєва втекла до Туреччини з вагітною Тодоренко, використовуючи український паспорт: нічого не бентежить.

Раніше ми повідомляли, що "колишній" Насті Івлєєвої Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" втратив 200 тисяч людей: "Забув, з чиєї ложки жер".