Беньямін Вербич - півзахисник "Динамо" та національної збірної Словенії з футболу, нарешті повернувся до розташування київського клубу.

Через війну, яку розпочав володимир путін, футболіст був змушений тимчасово вирушити в оренду до польської "Легії". Така розлука з Україною важко далася Беньяміну, адже лише рік тому українка Альвіна Царенко народила йому сина Мая, якому спортсмен не міг натішитися.

Альвіна Царенко, дівчина Беньяміна Вербіча, фото: alvi_lalli
Альвіна Царенко, дівчина Беньяміна Вербіча, фото: alvi_lalli

Зараз Вербич вже повернувся у міцні обійми одноклубників із Динамо та поділився своїми емоціями. Він зізнався, що йому було важко адаптуватися до "Легії":

"Звичайно, перший місяць був важким. Особливо коли був матч "Легія" – "Динамо", я побачив усіх пацанів і знав, як вони страждають, тому що багато їхніх близьких у небезпеці. Було незвично грати за іншу команду. Подумки я завжди був із "Динамо". Я радий повернутися сюди."

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Беньямін Вербич, фото: Instagram
Беньямін Вербич, фото: Instagram

Найяскравішим моментом товариського матчу "Легія"- "Динамо" було те, як Беньямін обійнявся з воротарем киян Денисом Бойком і розплакався.

"Було важко на душі, звучала гарна пісня після гри, і я тоді подумав, що, можливо, востаннє зіграв за "Динамо". Але все склалося інакше, я повернувся до "Динамо", Україна дуже багато дала мені, і я хотів відплатити їй, тому я намагатимусь допомогти "Динамо" вийти в Лігу чемпіонів."

Беньямін зазначив, що тренер "Динамо" Мірча Луческу розмовляв з ним після завершення сезону в "Легії". Чоловіки обговорили майбутні збори. Футболіст каже, що йому дуже комфортно працювати під керівництвом румунського експерта.

Мірча Луческу, фото: fcdynamo.kiev.ua
Мірча Луческу, фото: fcdynamo.kiev.ua

Нагадаємо, що розкішна дівчина Беньяміна Вербича з "Динамо" розповіла, як утискують українців: "Все це у нас із вами в крові" .

Раніше ми повідомляли, що УПЛ повертається: Володимир Зеленський поговорив із Андрієм Павелком про початок чемпіонату наприкінці літа .