Відома українська модель та співачка, яка від початку повномасштабної війни знаходилася в Києві та допомагала захисникам волонтерською працею, намагається повернутися до звичного життя, шукаючи нові сенси.

Даша Астаф'єва в Instagram розмістила декілька фотографій в чарівній сукні з мереживом. Дівчина позує у блакитному на тлі дерев з білими квітами, образ ніби символізує забуття, проте дівчина просить поради у шанувальників, адже зізнається, шукає для себе щось, що поверне сенс життя.

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

Я звертаюся до тих, хто лишився і залишався весь цей час в місті де постійно проживає. Чим ви, друзі, відволікаєтесь від відчуття того що ми не живемо? Чим нагадуєте собі про те, що є ще сенс? Мені важливо знайти у ваших відповідях і собі щось. Бо я трохи загубилась. Даша Астафьєва

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У коментарях "накидали" рятівних рецептів, хто як може рятуватися від стресу та усвідомлення війни.

"Взяла з Вас приклад і пішла волонтерити. Ми плетемо камуфляжні сітки в м.Суми", "Танці, тілесно-енергетичні практики; медитації; гарний контакт зі своїм тілом і відчуття його", "Працюю працюю працюю… щоб меньше часу було думати", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Катя Нікітіна влаштувала приємну терапію разом із зірками "Жіночого кварталу"

Як повідомляв "Знай.ua" Ольга Сумська із сумом в очах розповіла про подію, що трапилась вперше з початку війни.

Також "Знай.ua" інформував, що колишня Потапа Ірина Горова дала рецепт щасливого майбутнього після війни.