Українська актриса, зірка "Жіночого кварталу" та "Ліги Сміху" Катя Нікітіна показала, як насолоджується терапією в компанії колег зі сцени. Ролик вона опублікувала у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна дуже активно веде свою сторінку в соцмережі та постійно тримає шанувальників у курсі подій у житті, а також ділиться яскравими моментами, думками та переживаннями. Цього разу актриса вирішила додати трохи позитиву та показати, як проводить час зі своїми колегами по сцені.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Так, на відео Катя Нікітіна разом із колегами по "Жіночому кварталу" перебуває у студії разом із собачками. Зважаючи на все зірки влаштували фотосесію, щоб привернути увагу до тварин, які залишилися без господарів через війну.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"У мене терапія не тільки тваринами, а й "Жіночим кварталом". Просто наче ковток колишнього життя", - підписала кадри Катя Нікітіна.

Варто зазначити, що у процесі взяли участь Настя Оруджова, Роман Мещеряков, Олександра Машлятіна та інші. Катя Нікітіна зазначила, що така зустріч стала для неї "ковтком колишнього життя".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва згадала найяскравіший спогад із минулого літа, коли ще була з Дантесом: "Назавжди запам'ятаю".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська зізналася, що змушена відмовлятися від маленьких земних радощів - все через стрес: "Прилипли на фігуру".

Крім того, наш портал повідомляв, Alyona Alyona зізналася, що її засмутило на концерті світової знаменитості репера Post Malone: "Цей переляк в очах був видно неозброєним оком".