Українські співачки Jerry Heil і Alyona Alyona подорожують та співають на концертах, залучаючи все більше і більше європейців до української культури.

На сторінці в Instagram співачки повідомили важливу новину. Вони вирішили заспівати спільну композицію з німецькою співачко Ela. Співачки повідомили, що заспівають українську обрядову пісню утрьох.

Jerry Heil, Alyona Alyona та Ela. Фото: скриншот Instagram
Jerry Heil, Alyona Alyona та Ela. Фото: скриншот Instagram

Jerry Heil написала в своєму блозі, що тепер в Німеччині слухатимуть українську музику.

Ми з вами так давно мріяли про це — і ось перший крок: наша колаборація з німецькою співачкою та сонграйтеркою Ela. Це не просто інтернаціональний трек. В його основі — українська купальська пісня! Тому, що нам не цікаво просто поставити галочку, що ми зробили трек в Європі — нам важливо зробити так, щоб наші етнічні музичні особливості стали довговічним музичним трендом у світі — наряду з іспанською, швецькою, французькою та іншими упізнаваними характерними звучаннями музики народів світу. Настав вирішальний час. Jerry Heil

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Jerry Heil, Alyona Alyona та Ela. Фото: скриншот Instagram
Jerry Heil, Alyona Alyona та Ela. Фото: скриншот Instagram

У коментарях українці подякували співачкам за те, що популяризують українську музику:

"Пам'ятаю, як почула ці пісню вперше, коли була малою у таборі і не могла зупинитися слухати", "Коли можна буде почути,ваше тріо? Дуже подобається", "НЕперевершено", "Чекаю" "Скоріше б вже", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Alyona Alyona нашепотіла Jerry Heil, хто з ким спить після Дорофєєвої з Кацуріним: "Могилевська з Пікаловим".

Як повідомляв "Знай.ua" Jerry Heil влаштувала спонтанний виступ з двома красенями на вулиці в Берліні.

Також "Знай.ua" інформував, що Alyona Alyona і Jerry Heil показали свої пригоди в Європі.