Українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) з самого початку війни не поспішала звинувачувати росію та путіна в тому, що вони вбивають її співвітчизників та знищують рідну їй країну.

Потім артистка зовсім зникла з інформаційного поля, видалила профіль у соцмережах і змусила шанувальників нервувати. Перша інформація про неї з'явилася лише у день народження сина Філіпа Кіркорова – Мартіна, де поп-діва також була присутня.

Зараз стало відомо, що Ані Лорак повернулася на сцену, але не в росії.

Ані Лорак, скріншот: Youtube
Ані Лорак, скріншот: Youtube

У мережі з'явилися кадри виступу Кароліни на весіллі у Вірменії, яке відбулося 2 липня 2022 року. Але увагу привертає не саме повернення Ані Лорак, а її досить безглузде вбрання.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Розважати гостей весілля артистка вийшла в яскравому червоному комбінезоні-сукні з широкими воланами на стегнах і стразами на рукавах і плечах. Доповнити образ знаменитість вирішила туфлями на масивній платформі та широкому підборі від Versace. Куплені, напевно, на гроші, які заробила в росії.

Зазначимо, що всі концерти на території росії Ані Лорак все ж таки скасувала. Тож, напевно, вирішила заробляти у сусідніх країнах.

У коментарях українці з'явилися одразу і не оцінили повернення співачки:

"А на Донбасі коли?", "Блазень гороховий", "Надуло", "По-моєму вона почала поправлятись", "Русні дає, всім підряд, хто годує", "Що за вигляд?", "Хто її стиліст?" , "Тітка кульбаба", "Кароліна, дивовижно-гарна, але вбрання зовсім не для тебе", "Ні слова про Україну, це підло і продажно", "Кароліна чудово все розуміє, її рідні живуть в Україні та розуміють, що тут відбувається . Як після війни будеш дивитися, своїм землякам в очі", "Боже, яка несмак ... Хто це вбрання придумав?"...

Нагадаємо, що Ані Лорак розважилася з дружиною "путінського рота" Пєскова на вечірці у Філіпа Кіркорова .

Раніше ми повідомляли, що Лілія Подкопаєва висловилася про зраду своєї найкращої подруги Ані Лорак: "Я все чекала" .