Популярний білоруський та український телеведучий, зірка "Дизель шоу" Діма Танкович показав справжнє обличчя глави МЗС росії сергія лаврова, який неодноразово вирізнявся скандальними заявами про війну в Україні. Фото артист опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дмитро Танкович постійно підтримує зв'язок із шанувальниками, використовуючи соцмережі. Він не дуже часто радує новими особистими знімками, але стежить за ситуацією в Україні та регулярно ділиться важливими новинами, у тому числі, щоб правду про війну знали і в інших країнах.

Дмитро Танкович. Фото: скрін youtube
Дмитро Танкович. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Діма Танкович вирішив трохи підняти настрій українцям та відволікти їх від поганих новин. Він поділився знімком, на якому обличчя сергія лаврова порівнюють із черевиком і знайти відмінність практично неможливо.

Скрін Instagram
Скрін Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Збіг? Не думаю", - пожартував Танкович.

Варто зазначити, що глава російського МЗС неодноразово виступав з одіозними заявами, підтримуючи путіна і виправдовував геноцид українців і всі злочини окупантів, які скоюються з початку повномасштабної війни.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Єгор Крутоголов з "Дизель Шоу" розчарувався в Ксенії Мішиної після грубих заяв на його адресу: "Прикро та огидно".

Також наш портал інформував, що Андрій Бедняков з "Орел і Решка" ледве стримав сльози, згадуючи покійну маму та Маріуполь: "Ніхто не зможе мене образити".

Крім того, наш портал повідомляв, Марина Боржемська зізналася, чи назавжди залишиться в Ізраїлі з дітьми від колишнього Узєлкова: "Як мало потрібно для щастя".