Як відомо, після 20 років спільного життя зіркова пара DZIDZIO (Михайло Хома) та SLAVIA (Ярослава Притула) розлучилися, проте він і досі допомагає колишній дружині

Про це він розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Дзідзьо, instagram.com/dzidzio
Дзідзьо, instagram.com/dzidzio

На початку липня відомий журналіст Дмитро Гордон зустрівся з популярним співаком DZIDZIO. Він спитав, чи правда, що після його розлучення у 2021 році співак продовжує допомагати колишній дружині Ярославі. Дмитро також підкреслив, що не кожен так зможе.

Михайло відповів, що вони прожили досить великий проміжок життя, а зустрілись вони ще дітьми. Тому є зрозумілим, що на тому етапі їм краще було відпустити один одного, щоб потім бути щасливими, розвиватися далі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

"Бо подекуди можна заблудитися не зрозуміти, а тут ми сіли за стіл і подивилися чесно один одному в очі, що потрібно йти різними дорогами", - сказав він

Також співак сказав, що він не розуміє, як після того, як прожив з людиною багато років, коли вона буде щось просити, не допомогти. DZIDZIO зауважив, що завжди буде відгукуватись на це.

"В мене велика повага до тих років і до Ярослави велика вдячність", - розповів він.

Михайло також згадав, що коли вони розлучались, то було непросто:

"Це дуже важкий процес", - сказав Михайло.

Після розлучення в нього довго боліло серце. На питання Дмитра про особисте життя зараз, він натякнув на нове кохання, але хто саме поруч з ним, він не зізнався та обіцяв все розповісти після перемоги.

Нагадаємо, стала відома одна з причин розлучення DZIDZIO з дружиною: "Величезна манія, є в мене таке".

До слова, Кузьма Скрябін написав найважливіший хіт для Дзідзьо, а Jerry Heil "порадувала" Злату Огнєвіч: жест доброї волі.

Раніше ми писали, що Дзідзьо назвав те, з чим йому найбільше пощастило у житті: "Дякую Богу, мамі й татові за те, що..."