Зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна знайшла себе у новій професії, відтепер вона готова всім охочим надати ліки проти стресу

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Катя Нікітіна не лише тепер акторка, вона почала активно займатися спортом. І як віддана своїм шанувальникам блогерка, вона заохочує до фізичних вправ всіх охочих. Відповідне фото вона опублікувала у сторіс соціальної мережі instagram.

Катя має цілу армію підписників, яких нараховується майже 68 тисяч. Останнім часом вона знайшла себе в спорті. Фізичні навантаження, як виявилося, не лише корисні для здоров'я та фігури, вони допомагають їй зняти стрес. В нинішніх умовах це особливо важливо.

Зірка неодноразово показувала, як вона займається у спортивній за на столичній Оболоні. Також, вона запрошувала підписників приєднатися до її тренувань. Варто зазначити її відмінну фізичну підготовку та форми, яким позаздрять моделі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А нещодавно вона запропонувала шанувальникам індивідуальні заняття. Відповідно пропозиція вона розмістила в соціальній мережі. Фото, на якому вона у спортивній залі в обтягуючих шортах та коротенькому топі вона підписала так:

"Друзі, готова брати на персональні заняття... Приїду до дому, змушу працювати"

Сторіс. Фото: скрин instagram
Сторіс. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" обтягнула "горішок" та показала свої ліки проти стресу.

До слова, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" показала свій особистий вид заспокійливого: діє краще будь-якої валер'янки.

Раніше ми писали, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" розповіла про глибоку рану, яка не дає їй спокою: "Болить неймовірно".