Зірка кулінарного шоу, яка почала публікувати свої найсмачніші рецепти для українців та вести youtube-канал, зізналася, що вважає найсмачнішою закускою.

Ліза Глінська, переможниця і суддя кулінарного шоу "Мастершеф", розповіла у своєму Instаgram як вона готує мариновані гриби, та заявила, що вважає це найсмачнішою закускою.

Ліза Глінська. Фото: скриншот Instagram
Ліза Глінська. Фото: скриншот Instagram

Я обожнюю мариновані овочі, в особистості грибочки, такі як шампіньйони, гливи. Зараз це найсмачніша закуска, яка готується швидко і просто, а смакує мммм... Просто повторюйте за мною і насолоджуйтесь. Ліза Глінська

Інгредієнти на грибочки мариновані:

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

500 г грибів (шампіньйони (печериці)/гливи) 20 г (1 ст.л. без горки) солі 50 мл (3 ст.л.) соняшникової олії 50 мл (3 ст.л.) соєвого соусу 20 мл оцту (4 ч.л.) лавровий лист 5-6 горошків чорного перцю 10 г цукру (1/2 ст.л.) 4-5 зубчиків часнику зелень (петрушка, кінза)

Покроково - спочатку слід гриби помити, пише кухар. Вода у якій варити гриби має бути підсолена. Варити гриби слід до 10 хвилин.

Поки гриби варяться, слід зробити маринад: змішуємо олію, соус, сіль, цукор, перець, лавровий лист, часник та зелень. Перемішуємо. Злити воду з грибів та додати їх до маринаду. Накрити гриби харчовою плівкою та поставити у холодильник на 10-12 годин. Все - каже Ліза, грибочками можна смакувати.

Нагадаємо, ми писали, що Ліза Глінська з "МастерШеф" нагадала улюблену страву українців та показала свої вишеньки.

Як повідомляв "Знай.ua" Ліза Глінська з "МастерШеф" нікого не залишить голодним навіть під час війни.

Також "Знай.ua" інформував, що Ліза Глінська слізно звернулася до Бога, в надії бути почутою