Переможниця і суддя кулінарного шоу "Мастершеф" Єлизавета Глінська, яка до того ж є засновницею і викладачкою кондитерської школи "GL", активно розвиває свій аккаунт в Instagram і все частіше розповідає про особисте життя шанувальникам. За дівчиною в соцмережі стежить понад 470 тисяч осіб.

Єлизавета Глінська в новій публікації написала про те, що в такий важкий час її дуже підбадьорює підтримка і спілкування фанатами. Дівчина зізналася, що іноді її сили закінчуються, але незважаючи на це, вона вірить в перемогу своєї країни.

Також знаменитість поділилася гарною новиною. Вона довго не могла зважитися продовжити свою діяльність на YouTube, але все ж наважилася і вже зараз готує для шанувальників багато цікавих відео з рецептами.

"Дякую вам за це світло, підтримку і мотивацію повернутися до моєї найулюбленішої справи. Також на своєму каналі я повністю переходжу на рідну українську мову", - розповіла дівчина.

Глінська звернулася до тих своїх підписників, які підтримують війну в Україні, і попросила їх відписатися, так як таким люядм на її акаунті не місце.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Раніше ми писали про те, що зірка "МастерШеф" Ліза Глінська посмакувала хачапурі власного приготування, забудеш про війну: "Всього 10 хв"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Ліза Глінська після побаченого в Бучі та Ірпені зізналася, що змушує її здригатися і плакати від болю

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла про кричущий випадок з росіянами в Каннах: "Бл*ть, неможливо не матюкатися"