Переможниця і суддя кулінарного шоу "Мастершеф" Єлизавета Глінська, яка до того ж є засновницею і викладачкою кондитерської школи "GL", активно розвиває свій аккаунт в Instagram і все частіше розповідає про особисте життя шанувальникам. За дівчиною в соцмережі стежить понад 470 тисяч осіб.

Ліза Глинська написала новий емоційний пост після новини про обстріл Києва та Кременчука. Окупанти знову скоїли жахливий злочин і забрали життя невинних українців. Дівчині боляче від того, що доводиться переживати її країні і співвітчизникам.

Скріншот з Instagram, Ліза Глинська
Скріншот з Instagram, Ліза Глинська

"Адаптуватись до цього не можливо. Але здається, що саме зараз нас хочуть загнати у глухий кут, запугати ще більше…Кожне повідомлення: "Як ти? Ви живі? Тримаймося разом… Люблю". Це дуже важливі слова", - написала Глінська.

Шеф-кухар зазначила, що війна змусила українців не тільки ненавидіти всю росію, а й цінувати кожну хвилину життя. Радіти простим, настільки буденним речам і явищам.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Але Глінська не втрачає віри в те, що український народ впорається з цим злом і переможе в страшному протистоянні. Також вона сподівається на допомогу Всевишнього.

"Страх, розуміння, що смерть ходить зовсім поруч із життям. Іноді здається, що сльоз вже не лишилось. Господи, допоможи нам справитись, дай нам сил і захисти. Забери до себе ті душі, які загинули, хочу вірити, що вони зможуть спостерігати і захищати нас з небес", - звернулася до Бога дівчина.

Раніше ми писали про те, що Ліза Глінська з "МастерШеф" нікого не залишить голодним навіть під час війни: "Повернутися до улюбленої справи"

Як повідомляв Знай.uа, Ліза Глінська з "МастерШеф" нагадала улюблену страву українців і показала свої Вишеньки: "Я вас навчу всьому"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Ліза Глінська після побаченого в Бучі та Ірпені зізналася, що змушує її здригатися і плакати від болю