Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка у червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Катерина Репяхова показала зворушливий момент з зустрічі із чоловіком Віктором Павліком. Як відомо, останні два дні молода мама провела у Львові, а зараз перетнулася з коханим, не вказавши місто.

"Ми же біля таточка", - написала Катерина.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Дівчина на відео вийшла з машини і підійшла до багажника, де на неї вже чекав чоловік. Вони стримано, але мило поцілувалися в губи. Віктор Павлік дбайливо запитав, як зуби Репяхової, адже зовсім недавно вона придбала собі елайнери для вирівнювання. А вона у відповідь запитала, чи встиг він уже щось перекусити.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

А після Павлік "дорвався" до свого улюбленого сина Михайла, якому 15 червня виповнився перший рік життя. Батько трохи посюсюкався і зацілував свого хлопчика, показавши шанувальникам Репяхової, наскільки сильно скучив.

Раніше ми писали про те, що Катерина Репяхова змусила відповісти колишню дружину Віктора Павліка: "Хочу, щоб люди, які говорять гидота..."

Як повідомляв Знай.ua, Віктор Павлик показав синочка за ділом – видно, ким буде

Також портал Знай.ua писав, що Віктор Павлик від душі повеселився із сином від Каті Репяхової: була і музика, і танці