Українська співачка, журналістка, композиторка, а також учасниця гуртів "Крихітка Цахес" і "Крихітка" Олександра Кольцова, також відома як Каша Сальцова, звернула увагу на те, як змінилися жарти й потреби українців за час війни з росією.

У новій публікації в Twitter Олександра Кольцова показала дещо жартівливе порівняння, яке у сучасних реаліях набуває інших форм та значень.

"Дівчинка з першим розміром грудей: "Зручно, легко бігати, легко знайти норм білизну, не так жарко"

Жінка: "Це ж і бронік не так натиратиме", - йдеться у публікації.

Олександра Кальцова, instagram.com/kashasaltsova
Олександра Кальцова, instagram.com/kashasaltsova

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Раніше в одному з постів, опублікованих на її особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Олександра Кальцова спробувала підтримати українців, зауваживши, що нам завжди є заради чого жити. І саме у маленьких радостях криється секрет виживання у цій жахливій війні, яку влаштувала нам кровожерлива росія.

"Літо війни 2022. Не втрачаємо ні ягідки і вбираємо сонце. Сушимо, закручуємо, в'ялимо і готуємось до зими 2022-23. Війна може й надовго, але Україна — назавжди.", - написала вона. Олександра Кальцова

Нагадаємо, Саша Кольцова з "Крихітка Цахес" присвятила свій день народження перемозі України: "Чого ще бажати"

Як повідомляв "Знай.ua", Саша Кольцова з "Крихітка Цахес" зізналася у нахабстві - все через війну: "Цілий день без ракет"

Також "Знай.ua" писав, Саша Кольцова з "Крихітки Цахес" напророкувала долю Євросоюзу: "Пустіть, ми награлись за правилами"