Українська співачка, композиторка та учасниця гурту "Крихітка Цахес" Олександра Кольцова напророчила долю Європейського Союзу. Знаменитість іронічно відмітила, що незабаром він захоче вступити до "українського союзу".

Своїми роздумами артистка поділилася на своїй сторінці у соцмережі Twitter.

З початку повномасштабної війни, яку розв'язала росія багато хто у світі почали зовсім інакше ставитися до України. Побачивши наш героїчний спротив світ об'єднався аби допомогти подолати російських окупантів.

Саме тому Олександра Кольцова іронічно зазначила, що через деякий час Євросоюз і сам захоче вступати до "українського союзу" аби на собі відчути життя українців.

Скріншот допису
Скріншот допису

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

"Все закінчиться тим, що це ЄС буде хотіти долучитись до Українського Союзу, кажу вам. "Пустіть. Ми вже награлись за правилами, хочемо молочки з асфальту в бабусь, переводити гроші непонятно за шо непонятно кому за 2 хв, нормальну каву і швидкий інтернет", - зазначила Саша Кольцова.

У коментарях українці відмітили, що саме все так і буде, іронічно додавши: "А ми їм такі анкету даємо в тонкому зошиті в клітинку з полями, 7 питання: чи є в них достатня кількість стаканчиків для насіння з подвійним дном".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Саша Кальцова з "Крихітка Цахес" зізналася у нахабстві - все через війну: "Цілий день без ракет"

Раніше Знай писав, Сергій Жадан поділився щемливими історіями харків'ян, які мужньо боронять місто: "Земля у вирвах, кілька під'їздів згоріло"

Також Знай повідомляв, Святослав Вакарчук розповів, що з ним зробила ненависть, викликана війною: "Сильно, до сліз"