Златан Ібрагімович пропустить наступні сім футбольних місяців після операції на ахіллі наприкінці минулого сезону, але бос "Мілана" Стефано Піолі відчайдушно намагався зберегти його послуги.

Відповідну новину розмістили на порталі «DailyStar»

40-річний гравець збірної Швеції підписав продовження на один рік на Сан-Сіро після того, як був звільнений наприкінці минулого сезону. Незважаючи на періоди відсутності на полі через проблеми з коліном та ахілловим сухожиллям, Ібрагімович забив вісім голів у 23 матчах Серії А та став ключовою фігурою у завоюванні титулу у міського суперника «Інтера».

Проте його останній 90-хвилинний матч припав на шокуючу домашню поразку з рахунком 2:1 від «Спеції Кальчо», і спочатку «росонері» не хотіли укладати ще один 12-місячний контракт.

Вимушений залишити поле у ​​вирішальному матчі «Мілана» з «Ювентусом», швед пропустив наступні чотири гри через серйозну травму ахіллового сухожилля, яка, як він згодом виявив, переслідувала його протягом шести місяців сезону.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Златан Ібрагімович, Getty Images
Златан Ібрагімович, Getty Images

Проте головний тренер «Мілана» Стефано Піолі вважає, що присутність шведа в роздягальні вкрай важлива. Ібрагімович — семиразовий володар скудетто, хоча обидва титули в «Ювентусі» пізніше були анульовані через скандал із договірними матчами в Кальчополі, і Піоло відчайдушно намагався зберегти свої послуги у кампанії 2022/23.

Шанувальник трансферів Фабриціо Романо заявив, що операцію завершено. Він написав у Твіттері: «Златан Ібрагімович вирішив продовжити свій контракт із «Міланом»! Златан залишиться ще на один сезон, угода діє до червня 2023 року. Ібрагімович отримав травму коліна і його відновлення займе 6-7 місяців, але він погодиться на нижчу зарплату».

Нагадаємо, Златана Ібрагімовича звинувачували у вбивстві.