Відомого шведського футболіста, нападника італійського клубу "Мілан" і колишнього капітана національної збірної Златана Ібрагімовича звинуватили у вбивстві.

Шведська газета Expressen заявляє, що в 2011 році Златан застрелив лева в Південній Африці, після чого перевіз його останки до себе додому до Швеції. Відомо, що лев виступає "вразливим видом", тому і занесений до Червоної книги.

Златан Ібрагімович, скріншот: Youtube
Златан Ібрагімович, скріншот: Youtube

Однак знаменитого спортсмена це не зупинило. До цього тварина близько року перебувала в клітці і потім його випустили на волю для відстрілу. І примітно те, що на спині Златана Ібрагімовича можна помітити велике татуювання лева і сам футболіст частенько порівнює себе з цією твариною. Форвард відмовився давати коментарі, коли шведські журналісти намагалися з ним зв'язатися.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

17 березня 2021 року Златан і зовсім порівняв себе з Богом, коментуючи своє повернення в національну збірну.

Тоді він написав публікацію в соціальній мережі Twitter: "Бог повернувся".

У нинішньому чемпіонаті Італії Ібрагімович вже зумів зіграти 14 матчів. У них він забив 14 м'ячів і віддав одну результативну передачу.

Златан Ібрагімович, скріншот: Youtube
Златан Ібрагімович, скріншот: Youtube

Нагадаємо, дружина футболіста Ібрагімовича згадала знайомство з суперзіркою: заблокував Хелену своїм Ferrari

Як повідомляв "Знай.ua", Роналду знову обійшов Мессі-космічні заробітки легенд футболу в Instagram дізналися всі

Знай.ua писав, в "Мілані" розповіли, коли Ібрагімович повернеться на поле після "ахіллесової" травми