Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська), яка брала участь в шоу "Х-фактор" та "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою MONATIK, окрім іншого, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч людей.

Артистка розмістила яскравий та вражаючий відеоролик зі свого нещодавнього виступу. У кадрі вона емоційно виконує одну зі своїх пісень під супровід музикантів, а на задньому фоні майорить щось крихітне, схоже на зірки в небі.

Скріншот із Instagram, Ліда Лі
Скріншот із Instagram, Ліда Лі

У підписі до публікації Лідія зізналася, що той вечір допоміг їй згадати про минуле, щасливе життя у мирний час, коли всі українці про щось мріяли та будували великі плани на майбутнє.

"Добрі справи і ковток такого необхідного, музичного повітря! Вечір нагадав, що музика лікує, в різні періоди життя ❤️" - написала Скорубська.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Шанувальники буквально завалили співачку приємними компліментами, розхвалюючи її творчий талант та вміння підтримати у такий важкий час.

Комментарии - instagram.com/lidalee_official/
Коментарі - instagram.com/lidalee_official/

Коментарі - instagram.com/lidalee_official/
Коментарі - instagram.com/lidalee_official/

Раніше ми писали про те, що Lida Lee заговорила про часи, коли українці зможуть посміхатися без приводу, як це було до війни: "Мрію та вірю"

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee змінила мікрофон у руках на вміння шити бронежилети ЗСУ: "А хтось мій тато"

Також портал Знай.ua писав, що Lida Lee згадала свої найяскравіші образи на "Танцях зі зірками" - "Кобра та кіски"