Український актор театру, кіно та телебачення Тарас Цимбалюк дебютував на телебаченні в містичному серіалі "Щоденники темного"та полюбився глядачам за серіалом "Кріпосна", дуже змінився з того часу, як був підлітком

Тарас Цимбалюк. Фото: Instagram
Тарас Цимбалюк. Фото: Instagram

На це звернули увагу в програмі "Зірковий шлях". На сторінці в соціальній мережі instagram вони показали його фото в юності та як він виглядає зараз.

Зміни у зовнішності кардинальні. У підлітковому віці він мав ніжні риси обличчя та навіть носив чубчик. Мабуть, що ролі в кіно сприяти тому, що він став мужнім. Як відомо, на початку зіркової кар'єри він грав охоронців та бандитів з оголеною головою.

Підписникам запропонували обрати між двома фото актора, в юності й зараз. Більшість з них відмітили, що Тарас змінився в кращий бік, став красенем, проте і в дитинстві теж був гарним хлопцем.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У коментарях шанувальники написали:

"Капець, красень зараз 😍"

"Зачіска в дитинстві 🔥🔥🔥"

"Два різних чоловіки"

"Не справедливый конкурс красоты , на 2 месте парень лучше выглядит 😂"

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк знайшов незвичайне застосування творчості Михайла Поплавського: "Для допиту орків".

До слова, красень з "Кріпосної" Тарас Цимбалюк скинув зайве і пограв м'язами на камеру: "Спорт - найкращий психолог".

Раніше ми писали, що зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів про важкий розрив з коханою: "Вийшов з відносин з образами"