Український актор, зірка серіалів "Кріпосна" та "Впіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк показав кілька ефектних кадрів із тренування. Відео він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тарас Цимбалюк намагається бути постійно на зв'язку з шанувальниками та частенько радує їх новими фото та відео у соцмережах. На цей раз актор показав кілька ефектних роликів з тренування.

Тарас Цимбалюк. Фото: скриншот Youtube
Тарас Цимбалюк. Фото: скриншот Youtube

Шанувальники актора неодноразово помічали, що він перебуває у хорошій фізичній формі. І тому багато працює над собою, займаючись різними вправами. Зокрема він вправляється з гантелями, а також робить віджимання.

Ідеальні форми Тарас Цимбалюк відточує у домашніх умовах, без будь-якого втручання професійних тренерів. Як він сам відзначив спорт, допомагає йому не тільки зберігати форму, а й відволіктися ненадовго від реальності.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Спорт – найкращий психолог", - підписав кадри Тарас Цимбалюк.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк погодився стати головним героєм шоу" Холостяк": залишилося пережити Алекса Топольського.

Також наш портал інформував, Аліна Паш розповіла, як тисячі людей об'єдналися, щоб підтримати полонених героїв з "Азовсталі": "Стали одним голосом держави".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."