Актор комедійного жанру Юрій Великий разом з Анастасією Оруджовою розіграв комедійну сцену, як дружина окупанта намагається навчитися користуватися пральною машиною, яку її чоловік-окупант вкрав в Україні

Відео він розмістив на сторінці соціальної мережі instagram.

Юрій Великий / фото : instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий / фото : instagram.com/yuri_velikiy/

Нову роботу він підписав так:

"Как жена оккупанта пыталась разобраться с инструкцией к ПРАЛЬНІЙ МАШИНІ 😂"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Разом з акторкою Анастасією Оруджовою вони розіграли сцену, як дружина телефонує чоловіку й питає як розібратися з пральною машиною, адже інструкція до неї написана українською мовою.

Шанувальників особливо потішили певні моменти їх спілкування та у коментарях вони написали:

"Первая простирадла на деревне😂😂😂"

"Сукня, ти сама .....😄😄😄😄"

"Ну просто идеально подобраны😍 Оскара в студию. Слава Україні 😍😍😍"

"Юрий, Ваш дуэт с Настей офигенное смешной! 😂 Очень ждём новых шедевров!!! Браво! 👏👏👏"

Нагадаємо, комік Юрій Великий з "Кварталу 95" пожартував про "біг доброї волі" та хлопки в Білгороді: "Фейк української влади"

До слова, Юрій Великий і Настя Оруджова з "Жіночого кварталу" спародіювали діалог дружини з чоловіком-окупантом, який випадково вижив: "Вже похоронка прийшла".

Раніше ми писали, що комік з "Квартала-95" Юрій Великий вирішив навчити російських школярів бути тверезими: "Мистецтво зметикувати на трьох".