Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий разом з актрисою "Жіночого кварталу" Настею Оруджовою розсмішили українців новою пародією. Відео комік опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Юрій Великий з перших днів повномасштабного вторгнення російських окупантів підтримує дух українців. Він регулярно робить пародії на відомих осіб і популярні теми.

Юрій Великий і Настя Оруджова. Фото: скрін youtube
Юрій Великий і Настя Оруджова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу гуморист заручився підтримкою Анастасії Оруджової з "Жіночого кварталу" і зробив пародію, яка як ніколи актуальна серед російського населення. Він зіграв роль російського окупанта, який випадково вижив на війні в Україні, а актриса його незадоволену дружину.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

На відео вижив і весь перебинтований Російський Ванька подзвонив дружині, яка несподівано не захотіла його впізнавати, адже їй вже прийшла "похоронка" і незабаром повинні заплатити компенсацію. З вуст гумористів це звучить, як жарт, але в сусідній країні це справжнісінька реальність: російські дружини і матюкаючи солдатів посилають їх на вірну загибель заради грошей

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ведучий Олексій Суханов зізнався як ставиться до родичів в Росії: "Війна дійсно багато масок зірвала".

Також наш портал інформував, українці не можуть забути, як Світлана Лобода мовчала про війну, навіть благодійність не допомагає: "Безглузді спроби не виправдають".

Крім того, ми писали, ведуча "Все Буде добре" Надія Матвєєва вказала на ще одну корисну діяльність під час війни: "Це не заважає допомагати ЗСУ".