Пародист Юрій Великий продовжує пародіювати росіян. Цього разу він перевтілився у добре п'яного вчителя, який викладає уроки тверезості, сам знаходячись у нетверезому стані.

Юрій Велики розмістив відео на своїй сторінці в Instagram. Актор уявив, як може проходити урок тверезості в росій. Звісно, що вчитель на такому уроці має бути п'яний. Він пояснює, що це найважливіший урок, адже англійська вже н потрібна, бо їздити ніхто нікуди не буде. Економіка також - "яка в нашій країні економіка", а от пити - треба вміти.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Відкривайте зошити та запивайте, ой, записуйте. Тверезість це норма життя, в кого 0,7 у день, в кого - літр Юрій Великий

"Вчитель" вчить як треба пити. "На першому уроці випити одну стопку, на другому — дві, на третьому — три, на четвертому — чотири, а на п'ятому п'ять".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вчитель розповідає, що дітям нема чого соромитися, вони можуть ходити в туалет просто в класній кімнаті:

Запам'ятай синок, ти в росії, тобі нема чого соромитися, сци тут Юрій Великий

Юрий Великий. Фото: скриншот Instagram
Юрій Великий. Фото: скриншот Instagram

Також він розповідає, як краще робити, курити чи пити, а можна ще зайнятися с*ксом. Знавець закликає спочатку випити, потім закурити. А якщо можна ще й с*ксом зайнятися, то це слід зробити перед тим, як викурити цигарку.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Андрій Рибак та Ігор Ласточкін провели експрес-курс з географії для росіянина, який назвав Херсон частиною рф.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юрій Великий і Настя Оруджова з "Жіночого кварталу" спародіювали діалог дружини з чоловіком-окупантом, який випадково вижив.

Також "Знай.ua" писав, що Коля Сєрга і Даніель Салем у віршованій формі потролили Кадирова.