Про українську співачку Ані Лорак вже давно нічого не чути. З початку повномасштабної війни, яку розпочала росія на чолі з путіним, артистка опублікувала лише один пост про "бідних дітей".

Після цього Кароліна видалила профіль в інстаграм і кудись зникла. Перша поява на публіці сталася на дні народження сина Філіпа Кіркорова - Мартіна. Але й там Лорак змогли розглянути лише на парі відео.

Наступним було весілля у Вірменії, де Лорак вже виступала. Українці відзначили те, як співачка неабияк погладшала, а обране вбрання їй зовсім не личить.

Ані Лорак, скріншот із відео виступу на корпоративі
Ані Лорак, скріншот із відео виступу на корпоративі

Зараз же стали відомі ще одні подробиці з життя Ані Лорак і вони вельми сумні. Стало відомо, що співачці заблокували її рахунок у банку. Про це повідомили росЗМІ.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Минулого року багатостраждальне ТОВ "Ані Лорак Продакшн", яке займається організацією концертів, випуском пісень та кліпів, співачка змогла відстояти після секс-скандалу з Меладзе. Тоді податкова служба ледь не закрила цілком успішне та прибуткове підприємство через неправильну юридичну адресу, але Кароліна Куєк, як єдиний засновник, усунула всі недоліки.

Ані Лорак. Фото: скрін youtube
Ані Лорак. Фото: скрін youtube

Зараз рахунки фірми вже заморожено.

Компанія Лорак потрапила до чорного списку боржників ФНП - тут виявляються ті, хто не платить обов'язкові відрахування, або більше року не надає податкової звітності

Рахунки Ані Лорак заблоковано
Рахунки Ані Лорак заблоковано

Нагадаємо, що розповніла Ані Лорак повернулася, але знову промовчала про війну і зганьбилася.

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак розважилася з дружиною "путінського рота" Пєскова на вечірці у Філіпа Кіркорова.