Зірка проєкту "Холостячка", актриса та відома блогерка постійно спілкується зі своєю армією шанувальників. Зараз за її життям стежать 837 тисяч підписників

Цього разу у сторіс соціальної мережі instagram вона повідомила, що разом з сином Платоном нарешті вирішила повернутися додому.

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube
Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

Через війну, зірка виїхала за кордон, деякий час перебувала у Бельгії, де працювала в новому проєкті. Чому присвячена нова робота, Ксенія поки тримає в секреті. Проте вона свого часу поділилася з шанувальниками деякими кадрами зі зйомок.

Робота над проєктом завершена й зірка повідомила, що їде додому. У сторіс вона розмістила фото себе та сина Платона, яку підписала так:

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Доброго ранку, друзі! Сьогодні нарешті їдемо додому. Якщо чесно, я думала повністю поринути саме в ці відчуття".

Також вона додала, що за останні кілька днів їй довелося познайомитися з реальністю, в якій живуть тисячі українців.

Ксенія Мішина з сином Платоном, скриншот: Instagram Stories
Ксенія Мішина з сином Платоном, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Мішина відреагувала на образу Бланара з "Дизель Студіо", який назвав її "бл*дункою": точив зуб ще після "Холостячки".

До слова, Ксенії Мішиній з "Холостячки" стало ніяково: "Це просто піс*ць".

Раніше ми писали, що Ксенія Мішина поділилася несподіваною новиною: "Мені дуже радісно і водночас тривожно"