Олександр Ярмак, музикант, який з перших днів записався та служив у ЗСУ, наразі співак вдома та чекає, коли їх переведуть ближче до лінії фронту.

У своєму Instagram Олександр розповів, які ліки знайшов від найважчого - очікування. Щоб не марнувати час, він зібрався з музикантами, та відправився співати.

YARMAK. Фото: скриншот Instagram
YARMAK. Фото: скриншот Instagram

Вже більше місяця чекаю на переведення, щоб вирушити з хлопцями на схід, це найгірше, що зі мною відбувалось - чекати… Щоб не гаяти час, ми ще з деякими музикантами вирішили створити музичний десант і проїхатись по позиціях наших військових. В періоди ротації будемо регулярно їздити по підрозділах, тому пишіть тут або в приват, куди нам заскочити? З нами кращі - ОTorvald, Коля Серга, Саша Чемеров, Світлана Тарабарова, та Мойсей Бондаренко. YARMAK

YARMAK. Фото: скриншот Instagram
YARMAK. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

У коментарях подякували Олександру, та запросили у свої підрозділи.

"Мав честь бути присутнім на такому концерті) Хлопці ви молодці. Піднімати бойовий дух воїнам це важлива справа) продовжуйте в тому ж дусі", "Брат давай у Харків, будь ласка, Я з ЗСУ", "Чудовий виконавиць та неймовірна людина", "Це заслуговує на безмежну повагу, ти справжній син України, справжній воїн і справжній козак", - написали в коментарях.

Скориншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що навіть священики мріяли про вільну Надю Дорофєєву, але на Кацуріна ніхто не очікував.

Як повідомляв "Знай.ua" зірка "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь показала, як легко обдурити українців

Також "Знай.ua" інформував, що Оля Полякова влаштувала "тур" деокупованими територіями, щоб показати світові правду.