Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, ексучасниця гурту "Время и Стекло", де вона була разом із Позитивом.

І вона, і Олексій Завгородній тепер прямують власними дорогами. У принципі, як і з Володимиром Дантесом – вони більше не разом, але Надя раптово "вступила" у відносини з київським ресторатором Михайлом Кацуріним.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

На одному з прямих ефірів популярних гумористів, на Youtube-каналі "Леви на джипі" був присутній навіть батько Ігнатій, який висловив своє ставлення до того, що якийсь час Надя Дорофєєва була вільною.

— Ще питання – можливо, ви знаєте, ми кожен стримий, напевно ви бачили, що кожен стримий ми за це говоримо. Можливо, ви чули, до кого пішла Дорофєєва все ж таки?

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

— Хлопці, для мене це взагалі була така болісна тема. Я, щиро кажучи, плакав. Плакав, бо я чекав на цей момент. Постригся в монахи, Дорофєєва пішла від Дантеса. Я на неї чекав все своє життя.

— Надя Дорофєєва придивіться, будь ласка.

Пивоваров та Дорофєєва, фото з Instagram
Пивоваров та Дорофєєва, фото з Instagram

"Я так Дантеса чекала, а тут тільки стала нареченою, а він вільний, ну як так", "Запросити батюшку це топ" , - пишуть користувачі в коментарях.

@lvi_na_jeepe

♬ оригинальный звук - ЛЬВЫ НА ДЖИПЕ

Нагадаємо, Надя Дорофєєва розсунула ніжки в тоненькому купальнику: "Схожа на молоду Шенен Доерті - Бренду з Беверлі-Хіллз"

Як повідомляв "Знай.uа", Дантес поспіхом вибіг у справах, забувши одягнути штани - соромитися нічого: "Руху в плавках"

Знай.ua писав, Володимир Дантес показав пікантні місця, які бачила тільки Дорофєєва: "Є такі, як я?"