Марина Боржемська, колишня дружина боксера Узєлкова, поділилася новою публікацією до дня сім'ї, на якій постала зі своїми рідними та коханими.

Жінка написала велику публікацію про те, що саме ці люди для кожного з нас є найважливішим – їх треба цінувати та оберігати.

Марина Боржемская, фото из Instagram
Марина Боржемская, фото из Instagram

І потім вона, звичайно, звернула увагу на цікавий проект, який дуже важливий у рамках повномасштабної війни проти рашистів. Бо під час воєнних дій кожна мама є героїнею, яка захищає своїх малюків до останнього.

"Кожна мама перебуває під час війни у ​​постійному стані стресу, оскільки небезпека може перебувати як на лінії вогню на передовій, так і у власній квартирі у будь-який час", - пише вона.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На знімку з'явилися її діти - молодша дочка та син. Дитина стоїть в панамці і в окулярах, дивлячись на камеру. А ось хлопець цілує на цей момент Марину Боржемську в щоку.

Марина Боржемська, скріншот з відео
Марина Боржемська, скріншот з відео

"Жіночого щастя вам Марина", "Мирного неба, щастя, добра", "Світу та злагоди вашій родині", "Вона у вас сильна, красива! Цим можна пишатися!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Марина Боржемська зізналася, чи залишиться назавжди в Ізраїлі з дітьми від колишнього Узєлкова: "Як мало потрібно для щастя"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Узєлкова Боржемська вивезла дітей з України ближче до Галкіна та Пугачової: "Буде можливість"

Знай.uа писав, Марина Боржемська терміново вивезла дітей Узєлкова з країни без жодних пояснень: "У сім'ї відбулися зміни"