Відома українська спортсменка, чемпіонка зі стрибків у довжину Марина Бех-Романчук періодично радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 400 тисяч людей.

Вона є учасницею Олімпійських ігор-2016 та 2020 року, чемпіонкою Європи та багаторазовою чемпіонкою України.

Марина Бех-Романчук, фото: Instagram
Марина Бех-Романчук, фото: Instagram

А зараз Марина Бех-Романчук вирішила вдатися до спогадів, щоб показати момент із довоєнної України.

[quote author=""]"Просто яскравий момент", - пише спортсменка в публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Вона постала в одній лише нижній білизні, кольору троянди, біля кущів. Руки піднято вгору, тому можна розглянути шикарний прес і форми грудей. А після цього вона демонструвала, як займалася США, стрибаючи через перешкоди без зупинки, як кролик.

"Яка ви неймовірна", "Одна з найсексуальніших жінок на землі", "Богиня", "Неймовірно красива", "Такий чудовий знімок. Супер вишукано!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Марина Бех-Романчук, повернувшись попою, зізналася, як змінився спорт у світі: "Дуже щаслива"

Як повідомляв "Знай.uа", найкрасивіша чемпіонка України Дар'я Білодід влаштувала "битву купальників": відразу і не зрозуміти, скільки їх

Знай.ua писав, Марина Бех-Романчук розгромила сервіс Укрзалізниці, спати в поїзді неможливо: "Прицковують щури в клітці"