Відомий український хореограф, легенда шоу "Танці зі зірками" Влад Яма показав, яка ідилія панує у його родині. Кадрамі танцюрист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Яма постійно перебуває на зв'язку з шанувальниками та регулярно радує їх знімками з життя чи роботи. Так, на цей раз він опублікував серію милих сімейних знімків. Таку добірку хореограф зробив на день народження своєї мами.

Влад Яма. Фото: скрін youtube
Влад Яма. Фото: скрін youtube

"Мамо, спасибі, що народила мене! Бажаю гарного врожаю, усмішок і нескінченного кохання! І щоб коліна не хворіли!) І не забувай – у нас ще багато планів) Миру всім нам. Вітаємо!", - підписав кадри хореограф.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

За знімками видно, що родина Влада Ями дуже міцна і панує в ній ідилія. Милими фото захопилися і шанувальники танцюриста, тому залишили багато позитивних коментарів під публікацією. Водночас, деякі зазначили, що такі кадри можна було і не виставляти, оскільки йде війна, і багато родин перебувають у розлуці.

"Які правильні милі добрі привітання від люблячого синули для мамулічки", "Такі красиві та щирі", "Могли б і не виставляти в такий час", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Паш розповіла, як тисячі людей об'єдналися, щоб підтримати полонених героїв з "Азовсталі": "Стали одним голосом держави" .

Також наш портал інформував, Слава Камінська випустила гнів на волю та описала своє ставлення до мешканців сусідньої країни: "Це якийсь пи**ець".

Крім того, наш портал повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, окрім незалежності та цілісності країни: "Право жити та любити вільно" .