Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Крістіна Горняк показала, як розважається самотніми вечорами, коли лишається вдома одна. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Христина Горняк приділяє багато уваги своїй сторінці у соцмережі та використовує її як головний інструмент для спілкування з шанувальниками. Дружина телеведучого регулярно радує новими фото та завжди тримає в курсі всіх подій у її житті.

Христина Горняк. Фото: скрін youtube
Христина Горняк. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Крістіна Горняк розповіла, як вважає за краще бавити вечори, поки Володимир Остапчук на роботі. Стоячи у ванній кімнаті в одному халатику вона розповіла, що зібралася побачитися з подругами. Дружина телеведучого зізналася, що любить моменти, коли чоловіка немає вдома і можна виділити час на такі прогулянки.

Христина Горняк. Фото: скрін instagram
Христина Горняк. Фото: скрін instagram

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Сьогодні за планом вечеря з подружками поки що чоловік на роботі, я такі моменти дуже люблю. Зазвичай мої збори з вимитою головою займають хвилин 25. Це навіть не поспішаючи", - поділилася Крістіна Горняк.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Остапчук витяг усі скелети з шафи колишньої дружини на помсту за образу Горняк: крала, різала себе та покривала бандита.

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Кварталу 95" спародіював розмову дружини з чоловіком-окупантом, яка не може розібратися з награбованою в Україні побутовою технікою.

Крім того, наш портал інформував, зірка "Орел і Решка" Андрій Бідняков став на шлях Сергія Притули та разом з Усіком забезпечив Харків: "191 тисячу для людей".