Відомий співак Pianoбой (Дмитро Шуров) вразив шанувальників новою роботою, він й подумати не міг, що його слова можуть стати пророцтвом

Дмитро Шуров
Дмитро Шуров

Кліп називається "Триматись своїх", 8 липня він був опублікований в соціальній мережі youtube. За декілька годин він зібрав понад 5000 переглядів.

Зйомки відбувалися на території порожнього зараз аеропорту "Бориспіль", режисерка кліпу - Даша Ші, відома за шоу "Дурнєв+". Також у ньому знялася дружина співака та його директорка Ольга.

Дмитро каже, що зараз в нього пісні зовсім не пишуться - занадто емоційні часи. Проте його команда задіяна у благодійних концертах на підтримку військових, медиків та всіх українців.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як розповіла режисерка вона швидко погодилась на співпрацю, а завдяки вибору локації, вони зможуть достукатися до серця кожного українця.

"Під час освоєння локації у мене були мурахи і навертались сльози, ніби я причетна до чогось священного, я прокручувала у голові всі історії, пов'язані за Борисполем, стільки щасливих зустрічей і ще більш щасливих повернень додому", - сказала вона.

У коментарях шанувальники подякували за роботу та написали:

"Це неймовірно, до сліз, до мурашок"

"уже чудове відео! Молодці! Якісний контент! Супер! Бажаю розвитку каналу, багато вподобайок, коментарів та підписників! Дякую, що розвиваєте україномовний YouTube! Дуже хочеться, щоб ваші відео набирали мільйони переглядів :)"

Нагадаємо, колишній піаніст гурту "Океан Ельзи" Pianoбой зробив про проникливе зізнання: "Для мене музика просто вмерла".

До слова, співак Pianoboy поділився, як ледь не втратив найдорожче: "Відчайдушно хотів зайти...".

Раніше ми писали, що Pianoboy показав буйство нещадної стихії на Kozak Fest: "Прошу, бережіть себе".