Оля Полякова та Маша Єфрсініна зустрілися знову, щоб зняти для своїх шанувальників новий випуск шоу "Взрослые девочки". Цього разу знаменитості не мали певної теми і просто відповідали на запитання українців.

Насамперед, телеведуча та співачка уточнили, що старанно вчать українську мову, але поки що не можуть повною мірою перейти на неї у звичайному житті, тому поки що випуски будуть російською.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Маша Єфросиніна поділилася тим, як пройшла її зустріч із чоловіком. Тимур приїхав до неї до Варшави за гуманітарним вантажем. Наразі чоловік проходить навчання у добровільному батальйоні. Телеведуча зізнається, що був момент певної незручності, адже Тимур мав свої справи, Маша мала німецький побут, а не бачилися вони цілих 2,5 місяці. Але це все пройшло.

Оля Полякова зазначила, що питання про зустріч з чоловіком українці поставили не для того, щоб почути про складнощі, а для того, щоб дізнатися, чи був у Маші нарешті інтим з чоловіком.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Так, був ... Прекрасний ... С*кс, який все налагодив. Мало того, виявляється, що через 20 років відносин він може бути дуже новий, тому що ви дуже один за одним скучили. Тому що з'ясувалося, що на 2,5 місяці ви не розлучалися з чоловіком ніколи і в цьому є певна краса" , - зізналася Єфросиніна з солодкою посмішкою.

Нагадаємо, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна поки що відмовилися від української мови: "Ми її вчимо, але вам буде нецікаво".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна приховувала свій реальний вік, Оля Полякова дізналася про все першою.