Маша Єфросиніна та Оля Полякова порадували своїх шанувальників черговим випуском шоу "Взрослые девочки", в якому вони відповідали на запитання українців.

Телеведуча зазначила, що отримала багато не лише питань, а й погроз та образ щодо російської мови у цьому шоу, тому знаменитості одразу зазначили, що старанно вчать українську мову, але поки що не можуть жартувати та говорити не замислюючись. Саме тому шоу буде виходити російською.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа

Оля та Маша відчули тяжкість життя за кордоном сповна. А також вони відчули нестачу особистого простору. Єфросиніна розповіла, як її 18-річна донька Нана попросила виходити гуляти на пару годин до міста, оскільки вона не може постійно перебувати в маленькому просторі з нею і молодшим братом.

Маша зазначила, що теж так хотіла б – просто погуляти містом на самоті.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

На це Оля Полякова згадала, що вона поїхала з дому, коли їй було 18 років і більше, ніколи після цього вона не жила з мамою. Співачка переконана, що саме на цьому трималися їхні нормальні, адекватні стосунки.

"Якби я продовжувала зі своєю мамою жити, то напевно ми вже не спілкувалися б... Але сьогодні я змушена жити з нею в маленькому просторі. У нас 50-метровий будиночок, в якому живе 4 жінки різних поколінь: я, моя мама і дві мої доньки... Усі диктують, як, кому, що робити і всіх контролюють... Проживши тиждень з мамою я тікала в Америку зі швидкістю антилопи... І спочатку я навіть не брала від неї слухавку, але моя мама знає, як мене дістати" , - ділиться "Королева ночі".

Нагадаємо, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна поки що відмовилися від української мови.

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна зізналася , що чоловік вирвався до неї до Варшави і в них сталося це.

Також стало відомо, що Влад Яма згадав шалені "ігрища" з Олею Поляковою: "Помилки молодості".