17-річна донька Олі Полякової Маша зовсім нещодавно вступила до університету в Лондоні. Про що вона розповіла своїм шанувальникам.

Вона подала заявки до п'яти навчальних закладів, зокрема й в Україні. Маша планувала вивчати музику. Зараз же дівчина опублікувала листа, який вона отримала з університету Голдсміт, Лондон. У ньому дівчину привітали із вступом на факультет "Музика та музикознавство". Це один із найпотужніших навчальних закладів у Європі, який готує фахівців у музичній сфері.

Оля Полякова і Маша Полякова, фото: Знай.uа
Оля Полякова і Маша Полякова, фото: Знай.uа

Але до того, на зйомках нового випуску шоу "Взрослые девочки", Оля Полякова розповіла Маші Єфросініній та всій Україні, що відбувалося на той момент з її дочкою.

"Ніка поїхала в Америку і я поїхала в Америку. Двоє синів Ніки - 25-річний Вася і 12-річний Ванечка залишилися одні і моя Маша їх годує щодня. Щодня вона нафарбує стрілки, губи, вії і йде готувати. Іноді там приїжджає середній і вона там розготує. Вони її хвалять, облизують і вони там напевно всі троє в неї закохалися. Я нічому не вчила її, аона навчилася сама після війни",- пишається "Королева ночі".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що донька Олі Полякової Маша застогнала перед комп'ютером, ледве стримуючись.

Раніше ми повідомляли, що Маша Полякова влаштувала гарячу фотосесію в тоненькому купальнику, поки мами поряд немає.

Також стало відомо, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна поки що відмовилися від української мови.