Українська співачка Ірина Федишин, яка зараз активно допомагає благодійними концертами ЗСУ, залучила до співпраці двох популярних співаків

Про це вона розповіла у сторіс соціальної мережі instagram.

Ирина Федишин. Фото: скрін youtube
Ирина Федишин. Фото: скрін youtube

Як відомо, нещодавно співачка гастролювала разом з відомим піаністом Євгеном хмарою. Вони зібрали кошти на благодійних концертах на автомобільну техніку для українських захисників. Ірина настільки хоче допомогти рідній країні, що навіть на день народження сина провела благодійний вечір, на якому теж збирала кошти.

А тепер вона показала кадри, на яких вона підійматися по трапу на літак, а за її спиною стоять відомі українські співаки - це Олександр Пономарьов та DZIDZIO.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Подивіться, яка в мене гарна компанія", - сказала вона.

Також вона повідомила, що зірки відлітають в Іспанію на благодійний концерт, а також Михайло Хома (DZIDZIO) поділився хорошою новиною, що для територіальної оборони вдалося зібрати нереальну купу грошей.

Варто зазначити, що зірки втрьох будуть виступати в Іспанії та Чехії. Своєю чергою шанувальники подякували їм за їх віддану працю та допомогу.

Ірина Федишин, скриншот: Instagram Stories
Ірина Федишин, скриншот: Instagram Stories

Ірина Федишин, скриншот: Instagram Stories
Ірина Федишин, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ірина Федишин показала найщасливіший момент у житті: "Дякую Господу за тебе".

До слова, Ірина Федишин допомогла воїнам ЗСУ ще ефективніше очищати Україну від окупантів: "Разом до перемоги".

Раніше ми писали, що Ірина Федишин та Євген Хмара подарували ЗСУ нові "колеса", зробивши значний внесок у перемогу: "У єдності наша сила"