Львів'янка та відома співачка Ірина Федишин розчулила шанувальників теплим привітанням молодшого сина Олега

На своїй сторінці в соціальній мережі instagram співачка написала такі слова сину:

"З Днем Народження, мій Олежик, моє сонечко 🎉❤️🌞 Ти робиш нас з татом неймовірно щасливими людьми. Дякую Господу за тебе. Нехай Він дарує тобі міцне здоров’я і щасливу долю 🙏"

Ирина Федишин. Фото: скрін youtube
Ирина Федишин. Фото: скрін youtube

6 липня маленькому Олегу виповнилося 7 років, день народження зіркова сім'я відсвяткувала у Вероні. Як розповіла співачка, на цей день у них запланований ще один важливий захід - благодійна вечеря, на якій вони планують зібрати кошти на техніку для захисників України.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

До привітання Ірина додала яскраве фото з двома синочками, які вдягнені у однакові блакитні костюми, а Ірина їх обох держить за руки.

Шанувальники теж привітали зірку та її молодшого сина зі святом та написали:

"Вітання імениннику, гарної долі і Божої опіки на кожен день!🥳♥️🎊🎊🎊🎁🎈🎈🎈"

"Яке щастя мати такого ангелочка😍🥺 З Днем Народження тебе, Олежику! Усього лише найпрекраснішого, і хай завжди збувається все❤️"

Нагадаємо, Ірина Федишин та Євген Хмара подарували ЗСУ нові "колеса", зробивши значний внесок у перемогу: "У єдності наша сила".

До слова, Ірина Федишин захопилася воїнами ЗСУ, які під свист куль розносять їжу мирним жителям: "Справжні герої".

Раніше ми писали, що Ірина Федишин стала свідком незвичайного явища в небі - подумала, що бомби, але ні: "Ілон Маск бавиться".