Українська поп-співачка Ірина Федишин дуже активна у соціальних мережах та часто розповідає цікаві подробиці про своє насичене життя шанувальникам. На артистку в Instagram підписано понад 420 тисяч людей.

Ірина Федишин розповіла про успіхи своєї благодійної місії, яку вона реалізувала з піаністом Євгеном Хмарою. Як відомо, артисти разом об'їздили декілька європейських країн, щоб зібрати якнайбільше коштів для допомоги Україні.

І співачка з гордістю заявила, що на гроші з концертів їм вдалося купити 8 автомобілів для бійців із ЗСУ.

Скриншот из Instagram, Ирина Федишин
Скриншот из Instagram, Ирина Федишин

Федишин не забула подякувати організаторам за участь, благодійному фонду за підготовку машинна на передову, а також громаді села Бобрки за те, що вони сплели маскувальну сітку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

[quote author=""]"Дякую вам, мої прихильники, за вашу підтримку, і за кожний ваш куплений квиток. В єдності наша сила! Разом до перемоги!" - додала Ірина Федишин.

Фанати у відповідь подякували артистам за старання, підтримку та куплені автомобілі для українських захисників.

Комментарии - instagram.com/irynafedyshyn/
Комментарии - instagram.com/irynafedyshyn/

Комментарии - instagram.com/irynafedyshyn/
Комментарии - instagram.com/irynafedyshyn/

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин захопилася воїнами ЗСУ, які під свист куль розносять їжу мирним мешканцям: "Справжні герої"

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Федишин стала свідком незвичайного явища в небі - подумала, що бомби, але ні: "Ілон Маск бавиться"

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Федишин захопилася ЗСУ, які під музику і з великим запалом відповідають окупантам на їхні злочини: "Гаряче вітання"