З початку повномашстабного вторгнення росії на територію суверенної України багато жителів нашої країни переглянули свій підхід до життя.

І знаменитості не є винятком. Зірка "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов вирішив повністю перейти на українську мову, щоб відрізнятись від ворога. Це зауважив провідний Григорій Решетник у рамках проєкту "Як ти?".

Григорій Решетник. Фото: скрін youtube
Григорій Решетник. Фото: скрін youtube

Також Крутоголов допомагає військовим. Так як він родом із Миколаєва, то якось він навіть зателефонував Віталію Кіму.

"Я не був з ним знайомий, подзвонив, представився і запитав, чим можемо допомогти. Він казав, що потрібні будь-які машини та антидрон... Він коштував 70 тисяч доларів... Ми десь половину зібрали, а половину дала студія" - ділиться шоумен.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Віталій Кім, фото: Instagram
Віталій Кім, фото: Instagram

Йому дуже приємно, що всі його колеги поділяють любов до Миколаєва та погодилися на такий жест допомоги для рідного міста Єгора.

"Найбільша сума - десь 3 тисячі доларів, а найменша - 4 гривні... У людини не багато цих грошей, але вона хоче допомогти... Я спочатку подивився на Притулу і подумав "Давай, Єгоре, тебе впізнають на вулицях".. Ми роздуплилися, коли вжарило, а він роздуплився раніше. Якби ми почали раніше, то, можливо, наш обсяг був би більшим... Ми передали більше 20 машин".

Нагадаємо, що Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" був за кілька кроків від загибелі від путінських снарядів.

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина "розмазала по стінці" Крутоголова та Бланаря з "Дизель Шоу".