Зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов вирішив трохи відволікти українців від стрічки новин та підняти настрій своїм гумором. Ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Єгор Крутоголов активно займається волонтерством і передає на фронт корисну техніку, щоб воїни ЗСУ ще ефективніше знищували окупантів. Також він тримає гумористичний фронт, не даючи українцям сумувати.

Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube
Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube

Так, цього разу артист вирішив підняти настрій, поділившись номером зі своєю участю, в якому показав відверто життєву історію з гарним і веселим кінцем.

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

"Тверезий майстер, своєчасне встановлення бойлера та омріяна гаряча вода впродовж року — здавалося б, це нереальна мрія, але вона здійснилася! За таку успішну справу не гріх і чарочку підняти, як це хотів зробити герой Єгора Крутоголова. Та є одне "але" — сервіс оцінювання якості роботи, який зумів додзвонитися на всі можливі гаджети й навіть нервову систему нашого героя", - йдеться в анонсі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" отримав номер Віталія Кіма і захопився Притулою: "4 гривні, грошей не багато".

Також наш портал інформував, що Оля Полякова відповіла на звинувачення Маші Єфросініної в тому, що вона підстилка: "Я російським не давала, у мене чоловік єврей".

Крім того, наш портал повідомляв, що Катя Нікітіна з шоу "Жіночий квартал" вперше за час війни здійснила страшну поїздку за межі Києва: "У мене грудочка проковтнулася".