Відома українська актриса, зірки "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала, яке майбутнє чекає на володимира путіна та олександра лукашенка, які ведуть війну проти України. Роликом артистка поділилася у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Вікторія Булітко досить рідко ділиться з шанувальниками особистими знімками, але все одно підтримує зв'язок з ними і радує актуальним контентом. Наприклад, цього разу зірка вирішила показати найближче майбутнє, яке чекає на президентів Росії та Білорусі.

Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube
Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube

На відео путін і лукашенко постали у абсолютно новому амплуа. Замість костюмів – тілогрійки, а високі кабінети замінює швейний цех, зважаючи на все, в колонії. При цьому між лідерами зав'язується розмова, в якій путін скаржиться, що їсти дуже хочеться і працює за швейною машинкою.

Сторіс Вікторії Булітко. Фото: скрін instagram
Сторіс Вікторії Булітко. Фото: скрін instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Вже й фарбу теж ми починаємо виробляти й інші товари. Є хочеться. Шансів на виживання небагато", - каже путін у новому образі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Єгор Крутоголов із "Дизель шоу" отримав номер Віталія Кіма і захопився Притулою: "4 гривні, грошей не багато".

Також наш портал інформував, що Оля Полякова відповіла на звинувачення Маші Єфросініної в тому, що вона підстилка: "Я російським не давала, у мене чоловік єврей".

Крім того, наш портал повідомляв, що Катя Нікітіна з шоу "Жіночий квартал" вперше за час війни здійснила страшну поїздку за межі Києва: "У мене грудочка проковтнулася".