Відомий український репер, шоумен та продюсер Олексій Потапенко, який більше відомий як Потап порадував новим хітом. Пісню артист презентував на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Потап порадував новим патріотичним треком, у якому заспівав про все, що так близько українцям, зокрема про гопак, калину, вишиванку та навіть бандуру. Артист зазначив, що пісню було написано ще до війни, але оприлюднити її він вирішив саме зараз.

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

"Десь більше року тому ми написали цю пісню для Foley і він навіть прийшов з нею на відбір на Євробачення, тоді їй місця не знайшлося серед учасників, але зараз сам трек набув нових смислів, тому йому місце у відкритому музичному полі для всіх, хто підтримує нашу Україну", – поділився Потап.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

До речі, шанувальники в основному позитивно відреагували на новий трек Потапа і похвалили його за роботу.

"Слухайте українське", "Дика суміш onuka & scooter))", "Це наше шо. Дуже круто, настрій з ранку", "Просто супер. Ця пісня це новий супер хіт !!!!!! Потап, ви такий молодець! !!!", - написали шанувальники.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Потап показав, як Настя Каменських доводить його до сліз: "Не міг стримати".

Також наш портал інформував, що Мішель Андраде з "Орла і Решки" пішла від Потапа і залізла під ковдру: відчула на собі, як непросто бути зіркою.

Крім того, наш портал повідомляв, Тіна Кароль на сцені показала молодого обранця – це на Дан Балан: "Ангели всі знають".