Регіна Тодоренко – українська співачка та телеведуча родом з Одеси, яку самі одесити вже давно перестали вважати своєю землячкою.

А все через те, що Регіні начхати на свою батьківщину і на те, що її батьки перебувають під ракетами, які пускає росія. Артистка вийшла заміж за російського музиканта Влада Топалова і навіть попрощалася з батьками в розпал війни, використовуючи для цього пісню.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов, фото: Instagram
Регіна Тодоренко і Влад Топалов, фото: Instagram

Наразі Тодоренко перебуває на завершальному етапі своєї третьої вагітності. У дівчини вже є син від Топалова, а також був один викидень. Але новини, яка Регіна дізналася напередодні пологів, її трохи стурбували.

Так дівчина сходила на УЗД і лікар їй там повідомив новину про те, що майбутнє маля важить цілих 5 кілограм. Про це артистка повідомила в соцмережах.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Після вчорашніх диво новин я одразу ж організувала сесії зі своїми акушерками. Чесно скажу, я чекала каверзи від другої вагітності: багато нервів, багато страхів, час здавався таким невідповідним для народження дітей, занадто багато стресу .... кожен переживає цей стрес по-своєму І ось я погладшала на 15 кг, а малюк/малятко на узд вже 5кг.Забавно, що з Мишком я набрала 18-19кг, а він народився 3690. Це, напевно, буде дуже захоплюючий атракціон.Ще раз дякую всім дівчатам за такі позитивні історії! , - написала Регіна.

Скріншот публікації Регіни Тодоренко
Скріншот публікації Регіни Тодоренко

Далі дружина Влада Топалова вирішила пожартувати про те, що може увійти до книги рекордів Гіннеса як мати найважчого новонародженого.

Згідно з Книгою рекордів Гіннеса найважчий новонароджений у світі, який вижив, важив 10,2 кг. Це був хлопчик, який народився 1955 року в місті Аверсі, Італія (Aversa).

Скріншот публікації Регіни Тодоренко
Скріншот публікації Регіни Тодоренко

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко проігнорувала пророцтво Тараса Шевченка і ось що вийшло.

Раніше ми повідомляли, що Регіна Тодоренко після викидня втекла з росії на Балі і хоче народжувати у ванні.