Італійський гурт Maneskin, який здобув перемогу на "Євробачення-2021", в черговий раз підтримав Україну на концерті в Римі.

Італійці вже не вперше проявляють стурбованість та солідарність з українським народом, який відважно бореться проти рашистської армії та її ватажка путіна. Вони скасували концерти в росії і регулярно закликають шанувальників не вірити мерзенній пропаганді.

Maneskin, фото: Instagram
Maneskin, фото: Instagram

9 липня відбувся великий концерт Maneskin у Римі. Музиканти відкрили свій світовий тур у ролі хедлайнерів на арені Великого театру. Під час виступу італійці не прогавили можливості нагадати слухачам, що війна в Україні триває.

Більше того, фронтмен гурту Давид Даміано послав на три веселі літери путіна і всіх тих, хто не згоден з його словами.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"F*ck putin! F*ck war! Ідіть усі, хто проти того, що я зараз озвучив", - сказав Даміано зі сцени.

А ще на концерті була голлівудська акторка Анджеліна Джолі та її 16-річна донька Шайло. Дівчинка була дуже рада побачити кумирів, і зірка теж була захоплена концертом.

Відомо, що головна причина приїзду Джолі до Риму не у виступі італійців, вона там у ролі режисера знімає фільм із Сальмою Хайок у головній ролі.

Джолі з донькою Шайло на концерті Maneskin, фото з Instagram
Джолі з донькою Шайло на концерті Maneskin, фото з Instagram

Джолі з донькою Шайло на концерті Maneskin, фото з Instagram
Джолі з донькою Шайло на концерті Maneskin, фото з Instagram

Раніше ми писали, "Вільна Україна! путін, йди на*уй": на музичному фестивалі гурт Måneskin послав тирана

Як повідомляв Знай.ua, Maneskin відмовилися від росіян, вставши на бік Go_A та всієї України: "Ми використовуємо голос"

Також портал Знай.ua писав, що переможці Євробачення-2021 Maneskin зробили боляче росіянам: вторгнення в Україну вилізло боком